ترفند ویندوز , اینترنت , ...
نوشته شده توسط : حمیدرضا

 

 

Bottom of Form

ترفندهای کامپیوتر و موبایل و آموزش آفیس

قرار دادن عکس خواننده در هنگام پخش آهنگ در Windows Media Player

احتمالا  شما  این موضوع را دیده اید که هنگام پخش آهنگ توسط نرم افزار Windows Media Player گاهی عکس خواننده یا هر عکس دیگری در گوشه صفحه نمایان میشود. این عکس به هیچ شکل قابل ذخیره سازی و بازیابی روی هارد نیست و در دل آهنگ جاسازی شده است. با استفاده از این ترفند میتوانید خودتان نیز عکس مورد نظرتان را به آهنگ اضافه کنید و همین طور به عکس های قرار داده شده برای آهنگ ها دسترسی پیدا کنید.

برای این کار:
نرم افزار
Windows Media Player را اجرا کنید.
اکنون از میان تب های موجود در برنامه به تب
Library بروید.
در این صفحه لیست آهنگهای موجود در سیستم تان را میبنید.
حالا روی آهنگ مورد نظر راست کلیک کرده و
Advanced Tag Editor را برگزنید.

خودتان ویندوزتان را فارسی کنید!

در این ترفند قصد داریم روشی بسیار جالب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن خودتان میتوانید بدون نیاز به اطلاعات پیچیده کامپیوتری و نرم افزار خاصی و تنها از طریق رجیستری ویندوز قسمتهای اساسی ویندوز را فارسی کنید. این ترفند روی تمامی نسخه های ویندوز قابل اجراست.

برای این کار:
از منوی
Start وارد Run شوید و در آن عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
اکنون به آدرس زیر بروید:
HKEY_USERS/S-1-5-21-515967899-1454471165-839522115-1003/Software/Microsoft/Windows/ShellNoRoam/MUICache
حالا در قسمت دیگر رجیستری ، شما میتوانید تمامی اطلاعات زبان را مشاهده کنید. کافی است روی هر کدام از آنها دوبار کلیک کنید و در پنجره جدید و قسمت Value Data به جای نام انگلیسی آن ، نام فارسی مورد نظر خودتان را بنویسید. نهایتأ OK را بزنید تا تغییرات اعمال شود.


تماس اضطراری با باتری خالی به وسیله گوشی های سونی اریکسون

در گوشی های سونی اریکسون قابلیت بسیار جالبی نهفته است که ما را بیشتر به یاد بنزین ذخیره شده در باک ماشین های پیشرفته می اندازد! حتمأ برای شما نیز پیش آمده است که قصد گرفتن تماس یا کار ضروری دیگری با گوشی خود دارید ، اما گوشی شما شارژ ندارد. این موارد راه چاری ای که به ذهن افراد میرسد استفاده از تلفن ثابت یا همگانی و حتی قرض گرفتن گوشی افراد دیگر است. اما اگر گوشی شما سونی اریکسون دست نگاه دارید ، چرا که گوشی شما یک شارژ مخفی نیز در خود ذخیره است که در لحظات اورژانسی فریادرس شما خواهد شد. در این ترفند نحوه روشن کردن گوشی با شارژ خالی را به شما معرفی خواهیم کرد.

بدین منظور:
پس از خاموش شدن گوشی و پس از آن که اطمینان پیدا کردید گوشی خالی از شارژ باتری دیگر به روش معمول روشن نخواهد شد ، کافی است:
کلید
Power گوشی را به مدت 15 ثانیه نگه دارید.
پس از 15 ثانیه خواهید دید که گوشی شما روشن خواهد شد!
حالا میتوانید دکمه را رها کنید.
اکنون گوشی شما روشن شده است و میتوانید یک تا دو تماس کوچک اورژانسی با گوشی خود بگیرید.

این موضوع از ابتکارات شرکت سونی اریکسون است که در مواقع ضروری به کمک استفاده کنندگان این گوشی ها میاید.


ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری!


پس از نوآوری های متعدد شرکت ایرانسل در زمینه شبکه تلفن همراه ، این بار سرویس جدیدی توسط این شرکت برای دارندگان کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل فراهم شده است. "لطفأ با من تماس بگیرید!" عنوان این سرویس بسیار جالب است که به تازگی به جمع سرویس های ایرانسل پیوسته است. شما توسط این سرویس میتوانید به طور کاملأ رایگان ، پیام کوتاهی با مضمون "لطفأ با من تماس بگیرید!" را برای شماره مورد نظر خود ارسال کنید! این موضوع به ویژه در زمان هایی که شارژ کارت اعتباری شما و یا حتی زمان های قطعی شماره بسیار به کمک شما خواهد آمد ؛ چرا که کافی است این
SMS را به طور رایگان ارسال کنید ، دوست شما متوجه خواهد شد که شما در موقعیت اضطراری قرار دارید و با شما تماس خواهد گرفت! در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه این کار بپردازیم.

برای اینکار ابتدا به این نکته توجه داشته باشید از آنجاییکه ایرانسل تنها شبکه ای است که این سرویس را در ایران ارائه می کند، در حال حاضر امکان استفاده از آن برای تماس با سایر اپراتورها موجود نیست در نتیجه شما تنها میتوانید از این روش برای ارسال پیام به دوستانی که ایرانسل دارند استفاده کنید.

اما نحوه کار:
کافی است کد زیر را داخل گوشی وارد نمایید و سپس کلید سبز (
Call) را بزنید:

09354401804#*150*

دقت کنید به جای شماره 09354401804 که به عنوان مثال وارد شده است ، (ترفندستان) شماره ای که قصد دارید SMS به آن ارسال شود را وارد کنید.
پس از فشردن کلید سبز ، پس از چند ثانیه عبارت زیر برای شما نمایان خواهد شد که نشانه موفقیت آمیز بودن عملیات است:

(Darkhaste Tamas be in shomare ersal shod (in service rayegan ast

و پیام کوتاهی با محتوای زیر برای دوست شما ارسال خواهد شد:

Lotfan Ba Man Tamas Begirid
(شماره ارسال كننده پيغام) : From

دقت کنید برای امتحان کردن این موضوع شماره ایرانسل خود را وارد ننمایید ، چرا که عملیات با مشکل روبرو خواهد شد.


ایجاد نیم فاصله در Microsoft Word

یکی از مشکلات عمده ای که بسیاری از کاربران هنگام تایپ فارسی با آن روبرو هستند ایجاد نیم فاصله بین حروف یا کلمات است (نیم فاصله ، نصف فاصله ای است که توسط دکمه Space وارد می نمایید و به منظور نزدیکی بیشتر حروف در موارد خاص استفاده میشود). عمدتأ بسیاری از کاربران برای حل این مشکل از نرم افزارهای اصلاح صفحه کلید استفاده میکنند ، اما راه بسیار ساده تری نیز توسط خود Microsoft Word و تنها با بهره گیری از یک کلید ترکیبی وجود دارد. هم اکنون قصد داریم به معرفی این ترفند بپردازیم.
برای اینکار:
کافی است هنگامی که متن فارسی را تایپ میکنید کلیدهای ترکیبی
Ctrl+Shift+4 را همزمان وارد نمایید.
خواهید دید که یک نیم فاصله ایجاد شده است و میتوانید ادامه تایپ را انجام دهید


ترفندی کوچک اما کاربردی پیرامون Error های ویندوز

حتمأ برای شما نیز پیش آمده که در محیط ویندوز با پیغام خطا یا Error ی روبرو شوید. حال ممکن است قصد داشته باشید متن این Error را Copy و در جایی Paste کنید. به فرض قصد داشته باشید علت پدید آمدن این Error را در انجمنهای پرسش و پاسخ ترفندستان مطرح کنید ، طبعأ نیاز به وارد کردن متن Error نیز دارید. اما همان طور که میدانید به مانند متون دیگر داخل ویندوز نمیتوان متن Error ها را نیز توسط موس انتخاب و سپس کپی کرد. در این ترفند قصد داریم راهی بسیار ساده اما کاربردی برای Copy و Paste کردن متن Error ها در محیط ویندوز به شما معرفی کنیم.
برای اینکار:

کافی است پس از پدیدار شدن پیغام
Error کلیدهای ترکیبی Ctrl + C را همزمان فشار دهید. (دقت کنید پنجره Error در حالت انتخاب باشد.)
سپس برای امتحان این موضوع
Notepad را باز کرده و دکمه های Ctrl + V (یا راست کلید > Paste) را بزنید.
این کار را در هر محیط ادیتور دیگری نیز میتوانید انجام دهید.
خواهید دید که تیتر
Error ، پیغام آن و نهایتأ دکمه های موجود در آن با یک خط چین از همه جدا شده و به صورت فایل متنی قرار گرفته اند
 


استخراج عکس های تم گوشیهای سونی اریکسون بدون استفاده از نرم افزار

ممکن است شما نیز تا به حال تم های مختلف سونی اریکسون را نصب کرده باشید و دوست داشته باشید عکس های ثابت یا متحرک به کار رفته در این تم ها را جداگانه ذخیره کنید. در این ترفند راه حلی بسیار ساده برای استخراج عکس ها از تم های مخصوص سونی اریکسون به شما معرفی خواهیم کرد ، برای اینکار نیاز به هیچ نرم افزار جانبی نیز نخواهید داشت.

 برای اینکار:

توسط My Computer به محلی که تم در آن موجود است بروید. (فایل نصب تمی که دانلود کرده اید یا بر روی CD دارید).
اکنون دقت کنید قابلیت نمایش پسوند فایلها فعال باشد. اگر این طور نیست در My Computer از منوی Tools به Folder Option بروید. در تب View تیک گزینه Hide extensions for file types را بردارید و OK کنید.
سپس فرمت فایل تم را (معمولأ thm.) را پاک کرده و (zip.) را جایگزین آن نمایید.
حال به سادگی با راست کلیک بر روی این فایل و انتخاب Extract Files میتوانید محتویات تم ساخته شده را از حالت فشرده خارج کنید.
در پوشه ایجاد شده ، تصاویر نیز موجودند.


رمز گذاری یك فایل یا فولد

در ویندوز XP می توانید فایلها یا فولدرها را رمز گذاری كنید تا افراد دیگری كه از كامپیوتر شما استفاده می كنند حتی اگر مجوزهای لازم برای دسترسی به آنها را داشته باشند نتوانند از آن فایلها سر در بیاورند. فرایند رمز گذاری ساده است. س از رمز گذاری یك فایل یا فولدر، می توانید بطور معمول به استفاده از آن ادامه دهید. اما اگر بخواهید آن را با افراد دیگر به اشتراك بگذارید یا برای استفاده خودتان روی كامپیوتر دیگری ببرید، باید ابتدا آن را رمز گشایی كنید.
پنجره
Properties یك فایل را باز كنید
بر روی فایل یا فولدری كه می خواهید رمز گذاری كنید كلیك راست كنید و فرمان
Properties را از منوی میانبر انتخاب كنید. كادر محاوره Properties را باز كنید.
پنجره گزینه های پیشرفته را باز كنید
در زبانه
General از كادر محاوره Properties بر روی دكمه Advancedكلیك كنید تا كادر محاوره Advanced Attributes باز شود.
فولدر را رمز گذاری كنید
جعبه كنترلی
Encrypt Contents to Secure data را فعال كنید. توجه كنید كه در اینجا گزینه دیگری وجود دارد كه فعال كردن آن موجب فشرده شده فایلها و فولدرها برای صرفه جویی كردن در فضای دیسك می شود. همزمان روی یك شیء نمی توانید هم از رمز گذاری و هم از فشرده سازی استفاده كنید.
كادرهای محاوره را ببندید
بر روی
Ok كلیك كنید تا كادر محاوره Advanced بسته شود. بر روی Attributes در زبانه General از كادر محاوره Properties آن فولدر كلیك كنید تا كادر محاوره بسته شود.
فایلها و فولدرهای فرعی را رمز گذاری كنید
كادر محاوره ای ظاهر می شود كه به شما اجازه می دهد انتخاب كنید كه آیا فقط فولدر انتخاب شده رمز گذاری شود یا فولدرهای فرعی داخل آن فولدر نیز رمز گذاری شود. چه فولدرهای فرعی را رمز گذاری بكنید و چه نكنید، فایلهایی كه مستقیماً داخل فولدر انتخاب شده هستند رمز گذاری می شوند. گزینه دلخواه خود را انتخاب كنید و روی دكمه
Ok كلیك كنید.
* توجه *
رمز گشایی یك فولدر
برای رمز گشایی یك فولدر مراحل قبلی را دنبال كنید و در مرحله 3 جعبه كنترلی
Encrypt Contents to Secure data را در كادر محاوره Advanced Attributes غیر فعال كنید.
چه زمانی مؤثر نیست
همچون مجوزهای فایل محلی فقط زمانی رمز گذاری قابل دسترسی است كه از سیستم فایل
NTFS استفاده كنید. همچنین توجه داشته باشید كه فایلهای سیستمی ویندوز XP را نمی توان رمز گذاری كرد. در ضمن اگر فایل رمز گذاری شده ای را به كامپیوتر دیگری یا به یك دیسك قابل حمل ( نظیر دیسك فلاپی ) كپی یا منتقل كنید. آن فایل رمز گشایی می شود.
نبود نشانه بصری
وقتی فایل یا فولدری را رمز گذاری می كنید، ویندوز
XP با چیزی نشان نمی دهد كه رمز گذاری شده است. برای آن كه بفهمید آیا شیءای رمز گذاری شده یا خیر، باید كادر محاوره Properties آن را باز كنید و ببینید آیا جعبه كنترلی Encrypt Contents to Secure data فعال است یا خیر.


تغییر مكان My Documents در

 همان طور كه می دانید پوشه My Dcoments یكی از پوشه هایی می باشد كه محل آن را خود ویندوز تعیین می كند و محل آن روی درایوی كه سیستم عامل نصب می شود قرار دارد.
در صورتی كه بخواهیم محل آن را بنا به دلایلی تغییر دهیم و یا آن را در درایو شبكه قرار دهیم باید به ترتیب زیر عمل كرد:
بهتر است قبل از شروع روی درایوی كه قصد دارید پوشه مذكور را قرار دهید یك پوشه به همان نام
My documents ایجاد نمائید.
1. روی پوشه
My documents راست كلیك كرده و گزینه Properties را انتخاب كنید.
2. روی دكمه
Move.. كلیك كنید.

3. در پنجره Selsct a Destination درایو مورد نظر و همچنین پوشه ای كه قبلا ایجاد كرده اید را انتخاب نمائید.
4.در انتها
OK كنید.


نحوه تشخيص اصل بودن گوشي از طريق اينترنت

امروزه در کشور ما اکثر گوشي‌هاي موجود در بازار ريجيستر نشده و قاچاقي به کشور وارد مي‌شوند که اين موضوع باعث نوسانات قيمت يک مدل گوشي شده که علت آن چيزي به جز غير اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان، گوشي‌هاي تقلبي خود را به عنوان گوشي اصل به مشتري معرفي مي کنند. براي شناسايي گوشي‌هاي اصلي راه‌هاي متفاوتي است ,,,,

که از جمله آن‌ها استفاده از کد #06#* است که سريال گوشي شما (IMEI) را مشخص نموده و شما مي‌توانيد آن را با شماره سريال موجود بر روي جعبه و باطري مقايسه نماييد اين سه شماره بايد با هم همخواني داشته باشد و در غير اين صورت گوشي شما قاچاق بوده و چنج شده است. روش دوم؛ تشخيص اصل بودن گوشي از طريق اينترنت است، بدون نياز به يافتن کد فوق بر روي جعبه يا باطري گوشي يا ساير راه‌ها!

بدين منظور:

ابتدا بر روي گوشي خود کافي است کد #06#* را وارد نماييد. کد IMEI گوشي خود را مشاهده خواهيد کرد.

حال برای رفتن به سایت اینجا کلیک کنید برويد.

سپس کد IMEI خود را که يک کد 15 رقمي است در صفحه مربوط به طور دقيق و بدون خطا وارد نماييد و روي دکمه analyse کليک کنيد.

اکنون سايت مشخصاتي به شما مي‌دهد که بايد به طور کامل با مشخصات گوشي شما صدق کند. از نظر مدل، کارخانه، کشور سازنده و...

به عنوان مثال اگر گوشي شما مدل نوکيا 3230 باشد، مي‌بايست پس از وارد نمودن سريال (IMEI) گوشي، مشخصات همان گوشي نوکيا 3230 خود را دريافت کنيد، اين موضوع بدين معني است که گوشي شما اصل بوده و هيچ گونه مشکلي ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشي شما نباشد گوشي شما قاچاق مي باشد

حذف کلماتی که قبلا جستجو کرده اید

 یکی از مشکلاتی که شاید شما هم در هنگام کار با مرورگر اینترنت اکسپلورر مواجه شده‌اید این است که وقتی کلمه ای را در موتورهای جستجوگر تایپ می کنند این کلمات در هارد کامپیوتر ذخیره می شود و وقتی قصد دارید دوباره از این موتور جستجوگر استفاده کنید کلماتی را که قبلا تایپ کرده اید به صورت یک منوی کشویی نمایش داده خواهند شد و متاسفانه این کلمات با استفاده از CLEAN UP و یا پاک کردن کوکی ها ، پاک نمی شوند و برخی برای پاک کردن این کلمات به سراغ نرم افزار های مختلف می روند در حالی که با خود مرورگر IE به راحتی می توان این مشکل را بر طرف کرد.

بدین منظور:

1- در مرورگر IE بروی نوار ابزار TOOLS کلیک نمایید و از منوی آن بروی عبارت INTERNET OPTIONS کلیک کنید.

2- بعد از باز شدن پنجره INTERNET OPTIONS برروی برگه CONTENT کلیک نمایید .

3- در این برگه بروی دکمه AUTOCOMPLETE کلیک نمایید.

4- در صفحه جدید (AUTOCOMPLETE SETTINGS ) بروی دکمه CLEAR FORMS کلیک نمایید.

با انجام این کار تمامی کلماتی که در موتور های جستجوگر تایپ کرده اید پاک می شوند . همچنین تمامی کلماتی که به عنوان USERNAME و PASSWORD در سایت های مختلف برای ورود به حساب کاربری خود وارد می کرده اید نیز پاک می شود.

اگر قصد ذخیره این اطلاعات را ندارید، در همان صفحه گزینه FORMS را از حالت انتخاب خارج نمایید.


یک شوخی کوچک در اینترنت اکسپلورر

در این ترفند قصد داریم به معرفی یک شوخی کوچک در نرم افزار Internet Explorer بپردازیم. شما می‌توانید با استفاده از این ترفند برنامه نویسی، برای چند ثانیه اینترنت اکسپلورر را تبدیل به یک زلزله چند ریشتری کنید!

بدین منظور:

نرم افزار Internet Explorer را اجرا کنید.

اکنون کافی است کد جاوا اسکریپت زیر را در قسمت آدرس(Adress Bar) کپی نمایید و نهایتأ دکمه Enter را فشار دهید:

 javascript:function Shw(n) {if (self.moveBy) {for (i = 35; i > 0; i) {for (j = n; j > 0; j) {self.moveBy(1,i);self.moveBy(i,0);self.moveBy(0,-i);self.moveBy(-i,0); } } }} Shw(6)

 دقت کنید فقط خطوط کد را کپی نمایید به طوری که کدها در آدرس‌بار ظاهر شود.

و اکنون منتظر زلزله چند ریشتری باشید!


افزايش سرعت اينترنت

براي افزايش سرعت اينترنت به  ابتدا روي my computer  راست كليك كرده وگزينهproperties  رو انتخاب كنين حالا از برگه Hardware  در قسمت Device Mnager  كليدDevice Manager  رو بزنيد حالا در قسمت سمت چپ Device Manager  روي Modemsدابل كليك كنين و بر روي مودمي كه با اون Connect ميشين راست كليك كنين و گزينه properties روانتخاب كنين حالا در برگه Advanced   و در  قسمت Extra Settings  عبارتAT&FX رو تايپ كنيد و

:: موضوعات مرتبط: ویندوز , ,
:: بازدید از این مطلب : 317

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: